Вторник, 07.05.2024, 01:31
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
В каком классе учитесь вы?
Всего ответов: 46
 Школьные хроники
Главная » 2008 » Январь » 27 » Газета учнів ліцею №15.
Газета учнів ліцею №15.
23:23

  У жовтні пройшов конкурс серед всіх учнів середньої та старшої школи “Алло, шукаємо таланти!”. Виступала велика кількість учнів середньої школи, зі “старшиків” же відрізнилися лише дві учениці 10-х класів.

   16 жовтня учнів 10-х класів присвячували в ліцеїсти. Тож ще раз хочемо привітати їх з отриманим титулом, адже вони тепер справжні ліцеїсти, що подають приклад молодшому поколінню. І знову Олена Іванівна погодилася провести шкільну дискотеку, за що всі учні їй дуже вдячні.

   Ну а зараз вже кінець грудня. Цей місяць вийшов найбільш насичений торжествами, котрі напередодні новорічних свят стали ще чарівнішими, ніж очікувалось. Отже:

  6 грудня – День Збройних Сил України. У нас це свято просто не могло бути не відсвятковане, тому всі(особливо сильна половина нашого ліцею) чекали його з нетерпінням.

До речі, ще раз поздоровляємо наших любих хлопців з цим святом і нагадуємо їм про свій обов’язок не лише перед державою:)

 

Отже 6 грудня відбулися спортивні змагання серед 10-х класів, котрі влаштував для них Черкашин Володимир Петрович. Всі учасники дуже мужньо змагалися, та врешті-решт перемогу отримав 10-Б.

    Пізніше, 7 грудня, настало наступне, не менш веселе і запам'ятовуюче свято(продовження Дня збройних Сил), що було організовано за допомогою Іванової Людмили Григорівни – “Містер Ліцей 2007”. Всі юнаки досить весело і гучно виступили, достойно боролися за право звання Містера Ліцею. Кожен із учасників відрізнився по-своєму:

 

Юрченко Вова освідчився в коханні своїй дівчині; Діма Колодяжний насмішив усіх номером про політику; Добринін Артем здивував пародією на зірок, а Осовальчук Богдан - своєю винахідливістю.

   У підсумку переміг учень 11-Г класу Юрченко Вова, чим були усі задоволені. Зрештою, головне не перемога, а участь, як говорить народна мудрість. Після завершення конкурсу всіх запросили на дискотеку, на яку Олена Іванівна дала «добро».

  З 14 по 19 грудня в нашій школі проходив Всеукраїнський конкурс юних раціоналізаторів і винахідників. Тут зібралися учасники із всієї України, котрі були дуже здивовані нашим теплим прийомом.

19 грудня-День Святого Миколая. Творча група ліцею перевтілилася в казкових героїв та пішла вітати наших малят, котрі були в захваті від представленого дійства та солодких подарунків.

   У цей же день проходило закриття всеукраїнського конкурсу винахідників, і наші казкові герої на чолі зі Святим Миколаєм привітали учасників конкурсу.

  28 грудня шкільний парламент проводить для малюків новорічне свято, де їх будуть вітати святковим виступом і подарунками.

   А 29 грудня старша і середня школа іде в драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка на новорічну виставу, що вже стало чудовою традицією для нашого ліцею.

   На центральній площі, як ви знаєте, вже зібрана новорічна ялинка, на яку потрапили іграшки, зроблені руками наших учнів, за що їм велике людяне спасибі.

Ну що ж, гадаю, вам сподобався наш випуск газети. В ньому ми зібрали найцікавіші події за час цього навчального року. Для того, щоб наступний випуск не затягнувся на невизначена кількість часу, або ви хочете внести щось нове у життя нашого ліцею, приносьте свої пропозиції та побажання в 214 або 215 кабінет і їх радо приймуть.

 

Просмотров: 514 | Добавил: Invisible | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
26.01.2008
1. Маня (Invisible) [Материал]
Большое спасибо за предоставленный материал ученицам 11-Б класса Киче Елене и Королёвой Марине

Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Неизвестных : 1
Участников : 0